Futagoza Nihon-koku moderatorius

Parašiau: 6552 Man: 15 Miestas: Rusnė
 | Temos pavadinimas: Japonijos imperatorius Akihito paguldytas į ligoninę, jam bus atlikta širdies operacija 2012-02-17, 10:06 | |
| [www.15min.lt] Japonijos imperatorius Akihito paguldytas į Tokijo ligoninę, kur šeštadienį jam bus atlikta širdies operacija. Atlikus reikalingus tyrimus gydytojai nusprendė atlikti operaciją, kuri pagerintų imperatoriaus kasdieninį gyvenimą, praneša BBC. 2003 metais imperatoriui buvo atlikta viena operacija. Tada jis sirgo prostatos vėžiu. 2009 metais, dėl prastėjančios sveikatos, imperatorius Akihito atsisakė viešų kalbų sakymo ir garbingų užsienio svečių sutikimo. 78 metų metų imperatorius Akihito, kuris pastaraisiais mėnesiais skundžiasi prasta sveikata, šalies valdyme vaidina daugiau formalų vaidmenį, tačiau jis yra gerbiamas daugelio Japonijos gyventojų. Imperatoriumi Akihoto tapo dar 1989 metais, kai mirė jo tėvas imperatorius Hirohito. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ keep SCREW'ing!~ |
|
KaminariKatsu Žurnalistas (~ė)

Parašiau: 707
 | Temos pavadinimas: Re: Japonijos imperatorius Akihito paguldytas į ligoninę, jam bus atlikta širdies operacija 2012-02-17, 18:16 | |
| Tikėkimes jam viskas bus gerai. O nežinote kas kandidatuoja būt jo paveldėtojų sosto? |
|
Kaori Nihon-koku moderatorius

Parašiau: 3268 Man: 20 Miestas: In My Dreambox...
 | Temos pavadinimas: Re: Japonijos imperatorius Akihito paguldytas į ligoninę, jam bus atlikta širdies operacija 2012-02-17, 18:19 | |
| jo vyriausias sūnus... kažkokioj temoj apie jį Futa~ buvo paminėjus _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _  |
|
Futagoza Nihon-koku moderatorius

Parašiau: 6552 Man: 15 Miestas: Rusnė
 | Temos pavadinimas: Re: Japonijos imperatorius Akihito paguldytas į ligoninę, jam bus atlikta širdies operacija 2012-02-17, 18:25 | |
| | Citata: | | Imperatoriškasis princas Naruhito (Hiro - no - miya Naruhito Kōtaishi) (gimęs 1960 vasario 23 d.), vedęs Masako Owada, turi dukrą princesę Aiko. Pagal taisykles užims sostą po tėvo mirties |
prašom, kam įdomu ^^_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ keep SCREW'ing!~ |
|